UMEÅ / SANDÅKERN

Modernt bostadskvarter

 

I Umeås nyaste stadsdel Sandåkern har Rekab uppfört ett nytt, modernt bostadskvarter bestående av 90 lägenheter med stor variation i storlek och utformning. Området ligger i anslutning till Grisbackas befintliga bebyggelse strax väster om centrum. Härifrån cyklar du in till centrum på några minuter. Här finns också ett flertal förskolor, daghem och fritids att välja mellan samt ett flertal mataffärer i närområdet.

 

Kvarteret består av två byggnader ställda i vinkel kring en rymlig, grön innergård. Byggnaderna öppnar sig mot söder men sluter sig mot de kalla vindarna från norr, vilket skapar ett fördelaktigt mikroklimat på gården.

 

Lägenheterna har välstuderade öppna planlösningar med generösa umgängesytor samt stora balkonger mot solsidan. Alla rum har ekparkett förutom badrummet, som har golv av våtrumsmatta och kakelklädda väggar. Köpare erbjuds ett stort urval av material och tapeter m m som tillval.

 

Bilen parkerar du smidigt nära ytterdörren i lättillgängliga carportar och här finns också gott om plats för cyklar och barnvagnar. 

 

Huset uppförs klimatsmart av hållbara material med värmetrög betongstomme och med prioritet på låg energianvändning, bra för både din plånbok och miljön.

 

Projektet är uppdelat i två Bostadsrättsföreningar.

Rekab Entreprenad AB
Fakturerings- och postadress
Box 3096
903 03 Umeå
Besöksadress
Kardangatan 6
Umeå
Telefon  090 - 12 87 50
Fax         090 - 14 09 30
E-post    info@rekab.se

Högsta kreditvärdighet sedan
2006 (©) Solidet 2018-01-17© 2018 Rekab AB  | Info om Cookies